Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

X Zamknij
Świat Cukiernika

telefon

  • tłuszcze

Szybki kontakt

APC KUMA Sp. z.o.o
Stanisława Jana Rolbieskiego 11
85-862 Bydgoszcz

tel. +48 52 345 11 05
fax +48 52 372 67 22

kom. +48 609 074 073
kom. +48 697 634 539
e-mail: kuma@apc.com.pl

Oddział KARTUZY
ul. Gdańska 29
83-300 Kartuzy
tel: +48 58 888 20 31
tel. kom: + 48 601 218 228
email: kumakartuzy@apc.com.pl
Oddział KOŁOBRZEG
ul. Sienkiewicza 25
78-100 Kołobrzeg
tel: + 48 94 734 32 61
tel. kom: + 48 605 836 677
email:kumakolobrzeg@apc.com.pl

Sklep Świat cukiernika
Stanisława Jana Rolbieskiego 11
85-862 Bydgoszcz
tel. + 48 52 345 11 05 wew. 35
kom. + 48 609 533 600
email:sklep@swiatcukiernika.pl
Czynne od poniedziałku do piątku
W godzinach 7:00- 14:30

PKO Bank Polski
97 1020 5226 0000 6802 0584 5294

tluszcze

Szanowni Państwo, uprzejmie informujemy, że strona jest w przebudowie, obecnie uzupełniana jest o treści. Bardzo przepraszamy za nieudogodnienia i zapraszamy Państwa serdecznie wkrótce do zapoznania się z całą naszą ofertą, którą tu znajdziecie.

pastry soft   

Margaryna PRIMIERA
Puff Pastry Soft
 

Margaryna wyprodukowana na bazie tłuszczów  oraz nieutwardzonych olejów roślinnych. Profesjonalna margaryna przeznaczona do produkcji ciast listkujących (francuskich i półfrancuskich). Nadaje się do obróbki ręcznej i mechanicznej. Szczególnie polecana w okresie zimowym. Margaryna Puff Pastry Soft charakteryzuje się doskonałą plastycznością w szerokim zakresie temperatur. Gwarantuje bardzo dobry efekt listkowania ciasta oraz odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku. Rezultatem zastosowania tego wyjątkowego produktu są wyroby cukiernicze o wyśmienitym smaku, miłym i przyjemnym aromacie oraz doskonałym wyglądzie.

Zawartość tłuszczu: min. 80%
Opakowanie: karton 5 x 2 kg, paleta : 720 kg

puff pastry   

Margaryna PRIMIERA
Puff Pastry
 

Margaryna wyprodukowana na bazie tłuszczów  oraz nieutwardzonych olejów roślinnych. Margaryna Puff Pastry charakteryzuje się doskonałą plastycznością w szerokim zakresie temperatur. Gwarantuje bardzo dobry efekt listkowania ciasta oraz odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku. Rezultatem zastosowania tego wyjątkowego produktu są wyroby cukiernicze o wyśmienitym smaku i miłym i przyjemnym aromacie oraz doskonałym wyglądzie. Profesjonalna margaryna przeznaczona do produkcji ciast listkujących (francuskich i półfrancuskich). Nadaje się do obróbki ręcznej i mechanicznej. Margaryna Puff Pastry polecana w okresie letnim.

Zawartość tłuszczu: min. 80%
Opakowanie: karton 5 x 2 kg, paleta : 720 kg