Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

X Zamknij
Świat Cukiernika

telefon

  • lody i dodatki

Szybki kontakt

APC KUMA Sp. z.o.o
Stanisława Jana Rolbieskiego 11
85-862 Bydgoszcz

tel. +48 52 345 11 05
fax +48 52 372 67 22

kom. +48 609 074 073
kom. +48 697 634 539
e-mail: kuma@apc.com.pl

Oddział KARTUZY
ul. Gdańska 29
83-300 Kartuzy
tel: +48 58 888 20 31
tel. kom: + 48 601 218 228
email: kumakartuzy@apc.com.pl
Oddział KOŁOBRZEG
ul. Sienkiewicza 25
78-100 Kołobrzeg
tel: + 48 94 734 32 61
tel. kom: + 48 605 836 677
email:kumakolobrzeg@apc.com.pl

Sklep Świat cukiernika
Stanisława Jana Rolbieskiego 11
85-862 Bydgoszcz
tel. + 48 52 345 11 05 wew. 35
kom. + 48 609 533 600
email:sklep@swiatcukiernika.pl
Czynne od poniedziałku do piątku
W godzinach 7:00- 14:30

PKO Bank Polski
97 1020 5226 0000 6802 0584 5294

lody dodatki

  

Baza Unibase 100 - Mec3

Uniwersalna baza wysokodozowana. Może być użyta w mieszance mlecznej jak i owocowej w procesie zimnym lub dowolnym gorącym. Smak neutralny. Nie zawiera substancji mlecznych.

Opakowanie: torba 2,5 kg, karton 10 kg (4 x 2,5 kg)

  

Baza czekolada 100 - Mec3

Baza do lodów czekoladowych oparta na mieszance różnych gatunków kakao.

Opakowanie: torba 2 kg, karton 8 kg (4 x 2 kg)

  

Baza Cheesecake - PreGel

Baza mleczna do produkcji lodów w procesie zimnym. Uzyskujemy lody z autentycznym posmakiem oryginalnego amerykańskiego deseru.

Opakowanie: torba 1,5 kg, karton 6 kg (4 x 1,5 kg)

  

Baza owocowa Fruttosa 50 - PreGel

Jest to klasyczna i pierwsza baza stworzona do produkcji świeżych sorbetów. Nie zawiera tłuszczu i glutenu.

Opakowanie: torba 2 kg, karton 16 kg (8 x 2 kg)

  

Baza Chokissimo - Mec3

Do sporządzania czekoladowych lodów, o kremowej i jednocześnie dość zwięzłej teksturze.
Świetny efekt uzyskuje się wzbogacając zamrożoną masę lodową kuwerturą CHOKISSIMO.

 

Opakowanie: torba 0,6 kg, karton 4,8 kg (8 x 0,6 kg)